Miehiltä vaisu harjoitukauden avaus

Pallo-Salamien miesten joukkue kohtasi sunnuntaina 1.3. Ouluhallissa Kempeleen Kirin, ottelu päättyi kotijoukkue KeKin 2-0 voittoon.

Liekkö aikainen alkamisaika vielä painanut Ponkilan Poikien silmissä sillä avausjaksolla tilanteiden tekeminen oli todella työlästä eikä juoksuja ilmaantunut. Toisella jaksolla otteet paranivat kahden juoksun verran, joten jaksolukemat kirjattiin KeKille 8-0 ja 6-2.

Ottelussa Muhoslaisista positiivisia otteita esitti lukkari Samuli Pohjola sekä sisäpelissä toisella jakso piristyneet joukkueen kärkietenijät. ”Kokonaisuutena jäi paljon parannettavaa mutta oli mukava päästä pelaamaan pitkästä aikaa. Ulkopelissä oltiin vaisuja varsinkin alussa. Jatketaan töiden tekemistä ja mennään tästä eteenpäin” Kommentoi peliä kolmosvahtina ottelussa pelannut Antti Leppänen.

Antti Leppänen

Suurimmat ongelmat olivat vielä ulkopeliin tottumisessa. Muhoksella saliharjoittelussa ulkopeliä ei oikein pystytä harjoittelemaan joten Ouluhallin nopea alusta tuotti alussa vaikeuksia. Kempeleen Kirin riveissä nähtiin myös superpesis joukkueen pelaajia mm. Pallo-Salamien kasvatti Pekka Hepokangas, joka pelaa toista kauttaan superpesistä Kempeleessä.

Muhoksen kasvatti Pekka Hepokangas pelaa toista kautta Kempeleessä