Nuorella porukalla sarja-avaukseen

Muhoksen Pallo-Salamien miesten joukkue avaa kautensa Kempeleen Kiriä vastaan. Vastustaja kuuluukin sarjan ennakkosuosikkeihin, Kempeleen laajan juniorityön ansiosta. Kotijoukkue lähtee otteluun myös varsin nuorekkaalla kokoonpanolla. ”Kokeneemmalla osastolla sattui tälle päivälle estettä, joten lähdetään sitten nuorekkaammalla porukalla kauden avaukseen.” kommentoi perjantain valmistavista harjoituksista tavoitettu Petteri Juka.

MuPS:n miesten joukkue koostuu viime vuoden pelaajista sekä muutamasta uudesta nimestä tälle kaudelle. Yksi monelle Muhoslaisille tuttu nimi on joukkueen oma kasvatti Antti Tolonen, joka nähtiin MuPS:n peliasussa viimeksi kaudella 2010. Kymmenen vuoden väliin on kuulunut vuosia niin Siilinjärvellä, Kuopiossa kun Oulussakin. Näissä peleissä kokemusta on tullut super- ja ykköspesiksestä. ”Mukava oli tulla valmistaviin treeneihin vihdoin MuPS:n pukukoppiin. Vielä mukavampaa on tosin kyllä päästä pitkästä aikaa pelaamaan kotikentällä. Saa nähdä jännittääkö huomenna pelata pitkästä aikaa kotona” mietiskeli Tolonen perjantaina.

Joukkueen nuorin Aapo Hiltunen näyttäisi harjoitusten perusteella saavan kauden avaukseen kovasti vastuuta pelinjohtaja Petri Leppäsen papereissa. Joukkuetta vahvistaa myös alueen nuoret pelaajat kun kesän aikana Lipon ykköspesis joukkueesta vaille peliaikaa jääneet Touko Loukkola ja Paavo Kaasila liittyvät joukkueeseen.

Tervetuloa seuraamaan ottelua Ponkilaan 27.6.2020 klo 15.00 alkaen!