Vierailulle kaupunniin

MuPS:n miesten joukkue jatkaa suomensarjan pelejään tällä viikolla kahdella ottelulla. Torstaina reissataan Ouluun ja sunnuntaina pelataan koti Ponkilassa.

Torstaina Oulun uusitulla stadionin nurmella vastaan asettuu Lipon suomensarjajoukkue. Vastustajan joukkue muodostuu Lippo Junioreiden laadukkaasta juniorityön helmistä.

Paikallistaiston lisäksi ottelun panoksia nostaa keväällä Liposta Muhokselle siirtyneiden pelaajien ns. kotipeli, jossa vastassa on tuttuja nimiä. Muhoksen joukkueesta löytyy useita Lipon väreissä aikaisemmin nähtyjä pelaajia. Lisäksi MuPS:n riveissä lauantaina kovassa kotiutusvireessä ollut Aapo Hiltunen pelaa Lipossa junioreiden sarjoja, joten voittamisen ja onnistumisen halu on molemmin puolin kova.

MuPS:n joukkueen kokoonpano elää sarja-avauksesta hieman. ”Saadaan lähes jo kaikki pelaajat pelaavaan kokoonpanoon niin voidaan tällä viikolla hivenen kierrättää pelaajia ja näin päästään näkemään kaikki pelaavassa kokoonpanossa ja saadaan pelituntumaa” kommentoi pelinjohtaja Petri Leppänen tulevaa viikkoa keskiviikkona. Ottelua edeltäneet harjoitukset enteilevät Jarmo Viittasen ja Mikko Tiiron tulemista pelaavaan kokoonpanoon.

Pitkän kevään korona kevään jälkeen ottelurytmi on aika tiivis, sillä heti ensimmäiseen viikkoon kertyy kolme ottelua. Ottelu Raksilan pesäpallostadionilla alkaa torstaina klo 18.00.