MuPS:n toimisto muuttaa

Muhoksen Pallo-Salamat ry:n pitkäaikainen toimistotila Valtatie 30 kiinteistössä muuttaa. Uutta virallista toimistoa ei vielä ole löytynyt vaan toiminnan ja tavaroiden organisointia mietitään uusiksi seuran johdossa.

MuPS:n legendaarinen toimisto on palvellut seuraa pitkän matkaa. Kokoustilat ovat kuulleet monenlaiset aikakaudet, myös peliasu varasto on nähnyt niin raita- kuin salamakuvioiden aikakaudet. Toimistolla vierailleet ovat päässeet tutustumaan seuran historiaan niin lehtileikkeiden, valokuvien ja palkintokaapin sisältöä ihmetellessä.

”Toivomme, että meidän kumppanit tarkistaa nettisivuiltamme yhteystiedot jos postittavat meille jotain. Uusia toimitiloja ei ole tällä hetkellä näköpiirissä.” Kommentoi seuran puheenjohtaja Vesa Juka asiaa.

”Meillä on ollut hienot tilat käytössä seuralle entisen Osuuspankin rakennuksessa. Tilaa on ollut vähän liikaakin mutta on pystytty pitämään kokoukset hyvin ja saatu tavarat varastoitua.” Juka jatkoi.

Kiinteistön omistuksessa tapahtui muutoksia ja uudet omistajat tarvitsevat tilat itselleen, joten muutto tuli ajankohtaiseksi. Uusia tiloja ei vielä seuran johto ole hommannut vaan tilannetta arvioidaan uusiksi tulevien vuosien osalta. Tällä hetkellä seuran tavarat on saatu varastoitua ja kokouksia pystytään järjestämään muissa tiloissa.

Seuran ajantasaisen postiosoitteen löydät täältä.

Toimistolla on voinut ihastella seuran ja joukkueiden saavutuksia