MuPS:n miehille voitto ja tiukka tappio

Muhoksen Pallo-Salamien miesten joukkue kohtasi lauantaina koti Ponkilassa Ylivieskan Kuulan ja alkuviikosta Oulussa Lipon suomensarja joukkueen. Molemmat ottelut päätyivät supervuoroihin, joissa Ylivieska kaatui lukemin 2-1 (6-7, 1-12, 2-1) ja Lippoa vastaan tappio kirjattiin tiukoin 2-1 (1-2, 2-1, 3-0) lukemin.

Kotipelissä Ylivieskaa vastaan juoksujuhlat

Aurinkoisessa Ponkilassa pelattu peli oli sisäpelin juhlaa, nähtiinpä kotijoukkueelta peräti viisi kunnaria. Ensimmäisellä jaksolla joukkueet tehtailivat juoksuja vuorotahtiin. Ratkaisu nähtiin viimeisessä vuorossa kun Ylivieska karkasi kahden juoksun johtoon harhaheiton turvin. Kotijoukkueen kiri ei enää viimeisessä vuorossa riittänyt kääntämään jaksovoittoa itselleen.

Toisella jaksolla nähtiin sisuuntunut MuPS. Heti vuoron alusta asti oli selvää kumpi ottelua lähti viemään. 12 lyödyn juoksun joukossa nähtiin neljä kunnaria jo ensimmäisellä jaksolla kunniaakiertäneen Olli Ojanperän lisäksi. Toisella jaksolla kunnarissa onnistuivat kapteeni Antti Leppänen, Antti Väänänen, Samuli Pohjola ja Antti Tolonen. Lisäksi mailanvarressa nähtiin tuttuja onnistumisia kuuden lyödyn juoksun edestä kokeneelta Jarmo Viittaselta. Supervuorossa Viittanen pääsi lyömään tasoitusjuoksun, jonka jälkeen Ylivieskan harhaheitto varmisti kotijoukkueen voiton.

Sateisesta Oulun reissusta vain piste tuliaisiksi

Tiistaina pelattiin vesisateen ja ukkosen sävyttämässä ottelussa Oulussa. Ottelu olikin tiukkaa ulkopeliä molemmilta joukkueilta. Jaksojen mennessä ristiin 1-2 ja 2-1 nähtiin myös supervuoro, jossa Lipon ykköspesis miehistöön kuuluva MuPS kasvatti Aapo Hiltunen pääsi ratkaisemaan ottelun välilyönnillä. Muhoksen tukkoisessa sisäpelissä onnistujien joukkoon lukeutui kapteeni Antti Leppänen, joka löi toisessa perättäisessä ottelussa kunniajuoksun. Lisäksi kotiutuksissa onnistuivat Jarmo Viittanen ja Jarkko Seppä. Hyvän ulkopelin pelannut Antti Väänänen pokkasi kakkospalkinnon ottelussa, ykköspalkittuna Antti Leppänen.

”Ylivieskaa vastaan onnistuttiin sisäpelissä hyvin ja Lippoa vastaan oli sitten vaikeampaa. Toki Lippo pelasi hyvää ulkopeliä mutta sateinen sää aiheutti omia vaikeuksia ottelun kulkuun. Juhannuksen jälkeen tulee erittäin tiukkoja pelejä kun hyvin kauden aloittaneet Sotkamo ja Rovaniemi tulevat Muhokselle pelaamaan, näihin tarvitaan uusia sotasuunnitelmia” pelinjohtaja Petteri Juka summasi menneitä kahta peliä ja käänsi tulevan jo juhannuksen jälkeiseen aikaan. Miehet pelaavat kahdesti viikolla kotipelin ensin Ponkilaan saapuu Sotkamon Jymy keskiviikkona 30.6. ja sunnuntaina napapiiriltä vieraaksi saapuu Rovaniemi.