Kauden 2022 miesten joukkue julki

Muhoksella pelataan kaudella 2022 jälleen suomensarjan kärkipaikoista. Perusrungon jatkaminen sekä vahvistusten saapuminen sinisten riveistä takaa voittojen tavoittelemisen jokaiselle pelipäivälle. Lisäksi uutena yhteistyönä kesällä 2022 nähdään poikien ykköspesis ja C-poikien joukkue yhdessä Iin Urheilijoiden kanssa.

Viittanen, Pohjola, Väänänen…

Kauden 2021 pelaajista nähdään ensi kesänä kentällä useita tuttuja kasvoja. Vakuuttavaa lukkaripeliä esittävä Samuli Pohjola jatkaa tulevalla kaudella lautasen herrana Ponkilssa. Lyöntitilastojen kärkimies Jarmo Viittanen jatkaa juoksujen lyömistä myös tulevana kesänä. Lisäksi lukuisat omat nimet jatkavat joukkueessa. Omien junioreiden kasvaminen tuo myös jo entisestään lisää Muhoslaista osaamista joukkueeseen.

Samuli Pohjola
Jarmo Viittanen
Antti Väänänen
Antti Tolonen
Timo Lamberg
Juho Toikkanen
Antti Leppänen
Pietari Pohjola
Jarkko Seppä
Leevi Huusko
Matti Salmi
Onni Ranta

Uudet pelaajat 2022:

Sami Ojala (SiKi)
Niklas Hägg (KeKi)
Jani Korhonen (KeKi)
Lauri Turpela

Ojala tuo nopeutta joukkueeseen

Sami Ojala siirtyy Muhokselle Simon Kirin ykköspesis joukkueen kärkietenijän paikalta. Ojala tuo joukkueeseen kärkimiehen osaamista korkeammalta sarjatasolta ja taistelee varmasti tuotujen tilasto voitosta tulevana kesänä. Ojala on pelannut aikaisemmin polttolinjassa ulkopeliä.

Kempeleen kaksikko vaihtaa siniset keltamustiin asusteisiin.

Kempeleen Kiriä viime kaudella edustaneet Niklas Hägg ja Jani Korhonen tuovat monipuolista osaamista Muhokselle. Hägg taitaa sisäpelissä monipuolisen roolin ja esitti viime kaudella vakuuttavaa roolia kopparin pelipaikalla. Korhonen on tuttu MuPS:n asusteesta ykköspesis kaudelta 2017. Jokeripaidassa juoksuja takova Korhonen oli kyseisenä kautena ykköspesiksen lyöntitilaston 17. lyöden 16 ottelussa 2+36 juoksua.