Pelit alkavat toukokuussa

MuPS:n joukkueet aloittavat kautensa toukokuussa. Miesten suomensarjan joukkue aloittaa peräti kolmen kotiottelun putkella toukokuun, joista kauden avaava ottelu on lauantaina 14.5. klo 15.00. Vieraspeleihin matkataan vasta kesäkuun puolella. Toukokuun pelit ajoittuvat viikonlopuille ja tarkemmin lauantai päiville. Vieraaksi saapuvat Ylivieska, Sotkamo ja Kajaani. Kauden aloituksessa on vastassa heti todella kovia vastustajia. Miesten otteluista 21.5 pelattava Sotkamo ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 13.00 johtuen jääkiekon MM-kisojen Suomen joukkueen aikatauluista.

Naiset aloittavat kotiottelut heti miesten perään 16.5. ottelulla Oulunsaloa vastaan. Toukokuun toisessa naisten kotiottelussa Rovaniemi matkaa pelaamaan Ponkilaan perjantaina 20.5.

Miesten maakuntasarjan joukkue aloittaa kotiottelunsa hieman myöhemmin.

Tervetuloa seuraamaan joukkueiden otteita Ponkilaan.