MuPS:n miehet voittoon Sotkamosta

MuPS:n miesten suomensarjajoukkue kohtasi kotikentällään Kainuun pesisylpeyden Sotkamon Jymyn. Todella tiukka ottelu päättyi kotijoukkueen tuuletuksiin ja 1-0 (4-4, 7-4) voittoon. Ottelu eteni vuorotahtiin molempien joukkueiden ollessa vuorollaan johdossa.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue meni heti ottelun alussa 2-0 johtoon Jarmo Viittasen ja Eera-Matti Karppisen sivalluksilla. Jakson edetessä Sotkamo tuli oman vahvan sisäpelinsä turvin ohitse kotijoukkueesta. Kotijoukkue näytti kuitenkin hauista viimeisen vuoron tasoittavalla kun lyöjäjokeri Pietari Pohjola kotiutti Juho Toikkasen toiseksi viimeisenä lyöjänä. Ensimmäisen jakson juoksut tasattiin näin 4-4 lukemin.

Toisella jaksolla nähtiin ratkaisut keskellä jaksoa kun Sotkamo karkasi neljän juoksun johtoon toisen vuoron tasoittavallaan. Tästä kotijoukkue kuitenkin sisuuntui ja paransi otteitaan heti seuraavaan vuoroon. Muhoslaisten sisäpelissä nähtiin vapautuneita lyöntejä ja hetkessä tilanne olikin taululla 7-3 kotijoukkueen johto. Sotkamo koitti järjestää loppukiriä mutta MuPS:n tiukka ulkopeli söi parhaan yrityksen kainuulaisilta. Jakso voitto ja kaksi pistettä jäivät Muhokselle.

Muhoksen palkittuina olivat ykköspalkinnolla Pietari Pohjola ja kakkospalkinnolla Eera-Matti Karppinen.

Pietari Pohjola tuulettaa tasoitusjuoksua

Pelinjohtaja Petteri Juka oli tyytyväinen koko joukkueen otteisiin ”Koko joukkue oli täynnä onnistuneita suorittajia niin ulko- kuin sisäpelissäkin. Hienoa, että tehot jakautuivat usealle pelaajalle sisäpelissä ja myös poissaolojen vuoksi löytyi myös peliin uusia vastuunkantajia”.

”Vaikka oltiin ahtaalla Sotkamon kanssa molemmilla jaksoilla niin joukkueen rauhallisuus ja taito tuli kuitenkin esiin kun voitto kammettiin tiukasta pelistä. Varsinkin toisella jaksolla nähtiin vapautuneita otteita kun alettiin lyömään palloa väliin.