MuPS:n miehet voitolla juhannustauolle

Miesten suomensarjanjoukkue kohtasi ennen pesäpallon perinteistä juhannustaukoa uuden vieraan, sillä viime vuodet länsilohkoa edustanut Kannus vieraili Ponkilan sateisella kentällä. Ottelussa nähtiin kahden vahvaa ulkopeliä pelaavan joukkueiden otteita. Vieraat karkasivat avausjakson alussa vahvojen lyöjäjokerin suorituksilla kahden juoksun johtoon. Kotijoukkueen lyöntiosasto näytti myös omaa osaamista kun jokeri Jani Korhonen ja Jarmo Viittanen löivät jakson tasoihin viime hetkillä. 

Ensimmäisen tasatun jakson jälkeen kotijoukkue pystyi parantamaan otteitaan vieraita enemmän. Toista jaksoa pelattiin pitkään tasaisissa 1-1 lukemissa kunnes aikalisällä punottujen juonien jälkeen Eera-Matti Karppinen ja Viittanen löivät kotijoukkueen voittoon tarvittavat juoksut. Tärkeät pisteen kotijoukkueelle, josta parhaina palkittiin Karppinen ja Timo Lamberg.

Pelinjohtaja Petteri Juka oli tyytyväinen omiensa otteisiin ottelun jälkeen ”Ulkopeliä saatiin parannettua ja sitten samalla myös sisäpelaaminen meni eteenpäin niin alkoi näyttämään jo mukavalta tämä peli”. ”Kauden alku on ollut haastava sairasteluiden ja loukkaantumisten kanssa painiessa. Ehkä oma peli onkin kehittynyt vähän hitaasti kun kokoonpano on elänyt kovastikin. Nyt kuitenkin näytti jo paremmalta pelaamien ja pienen treeni tauon jälkeen päästään uudella ilmeellä heinäkuun peleihin.” Juka ynnäsi koko alkukautta.

MuPS:n miehet pelaavat seuraavan kerran Simossa vierapelin ja koti Ponkilassa pelit jatkuvat vasta 6.7.

Pelin palkitut Karppinen ja Lamberg