Miehillä tiukkoja pelejä

Pallo-Salamien miesten joukkue kohtasi kesätauon jälkeen Pattijoen kahdesti. Otteluista odotettiin tasaisia kamppailuja ja niitä myös saatiin. Ensimmäinen kohtaaminen käytiin Pattijoella, missä kotijoukkue oli parempi supervuoron jälkeen 2-1 lukemin. Toisessa kohtaamisessa Ponkilassa oli jälleen kotijoukkueen vuoro olla hivenen parempi. Pisteet jäivät Muhokselle myös 2-1 lukemin tosin tällä kertaa vasta kotiutuslyöntikisan jälkeen. Muhokselta tehomiehinä otteluissa esiintyi tuttujen nimien lisäksi myös kotikylän nuoria nimiä. Onni Ranta onnistui avaamaan kunnari sekä lyötyjen juoksujen uransa normaalien tuotujen juoksujen lisäksi, Onni summasi kahdesta ottelusta 1+1/5 tilastot. Tutuista nimistä onnistujia olivat Touko Loukkola 1+1/2 ja Eera-Matti Karppinen 4/3 tehoillaan.

Napapiirillä vaikeampaa

Kovan pesisbuumin päälle saanut Rovaniemen kaupunki esittää paikallisen Napapiirin Pesis-Teamin toimesta parasta pesäpallon pelaamista historiassaan. Keskiviikon vierailu pohjoiseen ei tuottanut pisteitä Muhokselle. Rovaniemellä mailanvarressa onnistumisia parhaiten esittivät Antti Väänänen kahdelle lyödyllä ja Jani Korhonen neljällä lyödyllä juoksulla.

”Vastustaja on ollut meitä hivenen edellä suoritusvarmuudessa mutta kyllä omiakin pitää kiitellä hyvästä hengestä ja siitä miten ollaan saatu tärkeissä paikoissa hyviä suorituksia ja noustu pisteille peleissä. Tulevat pelit ovatkin sitten sarjasijoituksen suhteen suuntaa näyttävät, joten koitetaan saada koko pelin mittainen hyvä suoritus niihin. Ilme on kuitenkin joukkueella pysynyt hyvänä koko ajan” pelinjohtaja Pietari Pohjola kävi läpi menneen viikon suorituksia.

MuPS:n ottelut jatkuvat tulevan viikonloppuna Simo kotipelillä ja sen jälkeen kärkijoukkeita Sotkamoa ja Oulua vastaan.