Miehet kotivoittoon Simosta

Muhoksen Pallo-Salamien miesten joukkue kohtasi Simon Kirin lämpimällä Ponkilan kentällä lauantaina. Tiukka mutta hyvin muhoslaisten halussa ollut ottelu päättyi lopulta MuPS:n kotivoittoon 2-0 (3-1, 6-1). Ensimmäisen jakso polkaistiin rivakasti käyntiin ottelun toisessa vuoroparissa kun Joona Suni löi pallon kunnarin arvoisesti kakkospuolelta aina jalkapallokentälle saakka. Kun heti perään kotiutuksissa onnistuivat Eera-Matti Karppinen ja Antti Leppänen joutui vierasjoukkue takaa-ajajaksi. Muhoksen hyvä ulkopeli piti tiukasti Simolaiset hallinnassaan eikä jakso voitto ollut uhattuna kotiyleisön edessä.

Toinen jakso selvempää hallintaa

Tauon jälkeen nähtiin energinen ja koneenlailla toiminut kotijoukkue. Tulosta taululle syntyi jokaisessa pelatusssa vuorossa. Lyötyjä ja tuotuja juoksuja tilastoitiin tasaisesti joukkueelle. Illan palkittu ja tehokkain oli kolmella lyödyllä ja kahdella tuodulla juoksulla tehoillut Eera-Matti Karppinen. Muhoksen ykköspalkittuna palkittiin tälle kaudelle paluun kentälle tehnyt Harri Ojala.

”Meiltä erittäin hyvä ja tasainen suoritus koko pelin osalta. Oltiin niskanpäällä kokoajan, eikä Simolla ollut oikein keinoja päästä peliin mukaan.” Kommentoi peliä joukkueen kapteeni Antti Leppänen.

MuPS:n miesten pelit jatkuvat vieraskiertueella kun pelit jatkuvat Oulussa ja Kärsämäellä.

Joona Suni (vas.) paukautti kunnarin kakkosrajasta Simoa vastaan, lukkari Joonas Kauppinen onnittelee