MuPS:n miehet jatkavat tutulla rungolla

MuPS:n miesten joukkue jatkaa kaudella 2024 pelaamistaan suomensarjan pohjoislohkossa. Joukkueen perusrunko jatkaa edellisiltä kausilta tuttuna, mutta uuttakin on tiedossa. Suurin muutos joukkueen sisällä on, kun Pietari Pohjola hyppää jokeripaidasta pysyvästi viuhkan varteen.  

MuPS:n miesten joukkueen rungon muodostavat viime kaudelta joukkueessa jatkavat Antti Leppänen, Antti Väänänen, Juho Toikkanen, Jani Korhonen, Eera-Matti Karppinen, Joonas Kauppinen, Lauri Turpela, Touko Loukkola, Jarkko Seppä ja Harri Ojala. Viime kaudella kaksoisedustuksen turvin Muhoksella esiintynee Tyrnävän Tempauksen pelaajat Joona Suni ja Aatu Nyberg siirtyvät pysyvästi muhoslaisten joukkueeseen. Lisäksi paluun joukkueeseen tekee välivuoden pitänyt nuori Eetu Haapalainen. Myös MuPS:n oma kasvatti Onni Ranta jatkaa kaudella 2024.

Joukkueen väriläiskä Antti Väänänen jatkaa kaudella 2024

Managerin toimeen pelinjohtajan paikalta siirtynyt Petteri Juka on todella tyytyväinen joukkueen rungon jatkamisesta. Juka kertoo myös joukkueen harjoitusringissä olevan muutaman pelipaikkaa hakevan pelaajan, joiden kanssa on sovittu, että katsotaan talvella pelipaikan tilannetta. Lisäksi joukkueeseen katsellaan 2–4 täsmä vahvistusta syksyn ja talven aikana.

”Hienohan se on, että suurin osa viimekauden joukkueesta jatkaa. Varmaanhan se kertoo, että joukkueessa on hyvä henki ja hommasta on tykätty. Toki sopivasti joukkuetta piristää muutama uusi kasvo ja tietenkin pelinjohtajaksi siirtyvä Pohjola. Hommaa laitetaan myös totisemmaksi panostamalla harjoitteluun, olosuhteisiin ja laajentamalla taustajoukkoja. Varmasti halua on pärjätä ensi kaudella sarjassa, mutta meillä on aina joukkue saanut asettaa tavoitteen.” Juka kertoili joukkueen tulevaisuudesta. Joukkueen taustajoukoissa on manageri Petteri Juka, joukkueejohtaja Aleksi Kuukasjärvi, pelinjohtaja/päävalmentaja Pietari Pohjola ja valmennuksessa jatkava Petri Leppänen.

Pelinjohtajaksi Muhoslaisille tuttu nimi

Muhoslaisen pesiksen kasvatti Pietari Pohjola on sukunsa edustaja jo 3. sukupolvessa, joka nähdään Ponkilassa kaarella. Aikaisemmin MuPS:ssa poikien juniorijoukkueessa pelinjohtajana toiminut Pietari nähtiin myös viime kaudella sovitusti muutamassa ottelussa vinkkarin varressa. Tutumpi näky Pietari on kuitenkin jokeripaita päällä mailan varressa.

Aikaisemmin jokeripaidasta tuttu Pietari Pohjola siirtyy joukkueen viuhkan varteen

”Itselle muutos tuo lisää virtaa omaan tekemiseen lajin parissa. Motivaatio lajiin nousee taas uudelle tasolle uusien haasteiden edessä. Tottakai pieni kutina vatsassa on tulevasta taustalla myös. Ei tämä kuitenkaan ole hyppy ihan tuntemattomaan, kun taustalla on yksi vuosi C-poikien kanssa ja muutama ottelu miesten viuhkassa.” Pohjola taustoittaa tulevaa haastettaan pelinjohtajan paikalla.   

”Ensi kesään on kuitenkin luottavaiset näkymät pelaajien kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen. Muutoksia peli-ilmeeseen ja ehkä hieman pelaamiseen on myös tulossa. Toivottavasti saadaan taas edellisten vuosien tapaan paljon porukkaa Ponkilaan katsomaan pesistä ja ennen kaikkea viihtymään joukkueen suoritusten parissa. Tulevanakin kautena pyritään tuomaan ilo ja urheilullisuus taas joukkueen otteisiin. Lähdetään taistelemaan lohkon kärkipaikoista ja sitä kautta myös kohti koko sarjan terävintä kärkeä. Koitan kehittää joukkuetta ja itseä koko talven siihen, että ollaan valmiita keväällä, kun tuomarin pilli viheltää taas.”